Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2007

H OIKOGENIA MITSOTAKI STIRIZEI KYPRO. .EGW TA LEW AYTA ! ! !


Αθήνα, 4 Μαρτίου 2007

Δημοσιογράφος: Όταν αναλάβατε το υπουργείο Εξωτερικών πολλές φορές διαβάσαμε για τριβές μεταξύ υμών και του προέδρου της Κύπρου Τάσσου Παπαδόπουλου, για κακές σχέσεις, μέχρι και για ψυχρότητα μεταξύ Αθηνών και Λευκωσίας. Είναι αλήθεια πως οι απόψεις σας δεν βρίσκονται πάντοτε στο ίδιο μήκος κύματος, και αυτό μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως. Τελικά ποια είναι η αλήθεια για τις σχέσεις σας με τον κ. Παπαδόπουλο; Ταυτίζονται οι απόψεις σας;

κα Ντ. Μπακογιάννη: Δε θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι οι σχέσεις μας με την κυπριακή ηγεσία παραμένουν άριστες και η συνεργασία μας στενή. Αυτό επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Κύπριου προέδρου κ. Παπαδόπουλου και του ομολόγου μου του Γιώργου Λιλλήκα στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα. Άλλωστε οι επιδιώξεις Ελλάδας και Κύπρου ταυτίζονται και στην πραγματικότητα και οι δύο κυβερνήσεις εργάζονται ακούραστα με σκοπό την ειρηνική επανένωση της νήσου.

13 σχόλια:

apostolo είπε...

Ο κακκός είναι σαν τον λαό του ΠΑΟΚ, όχι σαν τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ πληγώνει τα παλικάρια, που αφήνουν δουλειές και καφέδες για να μαζευτούν στην Τούμπα, αλλά μια χαρά δεν έχουν πάρει. Έτσι και ο κακκός μας έχει κεράσει πολλές μαχαριές, αλλά εμείς είμαστε πιστοί οπαδοί!!!
Καρ

kar είπε...

Η οικογένεια ΚΑΡ στηρίζει κακκό!!!

Evripidis Themelis είπε...

ε δεν είναι δυνατόν αυτός ο κακός να κράζει ΣΟΚΟΛΑ!!!Αυτόν που του έδειξε το δρόμο για τα blog....μπορεί να είναι στην κορυφή αυτή τη στιγμή αλλά από κάπου ξεκίνησε και όταν έγινε αυτό ο ΣΟΚΟΛΑ ήταν εκεί και όχι μόνο ήταν εκεί αλά και προσέφερε τεχνογνωσία (όσο μπορούσε φυσικά γιατί απόοένα σημείο και μετά απλά έκανε κακίες!!!).Ας μείνει λοιπόν γραμμένο σε αυτό εδω το blog ο ΣΟΚΟΛΑ μπορεί να αργεί αλλά ποτέ μα ποτέ δε λησμονεί....τέλος...σχόλια θα γίνονται όσο συχνά είναι δυνατό...τέλος!!!

kakkos17 είπε...

PALIKARI POLY THEWRIA GIA TO TIPOTA... APLA EIPA NA KRAXO, KAI OTAN TO PW DEN ME STAMATAEI TIPOTA PALIKARI. . .OYTE KAN ENAS HRAKLIDIS SXEDWN MESA STON SINDESMO TOY. PAOK KAI DEN EINAI THEWRIA RWTA + NA SOY PEI.........

+poulia είπε...

Παλικάρι, υπάρχει +poulia η οποία είναι συνδετήριος κρίκος Ελλάδας - Κύπρου. Και υπόσχομαι ότι θα ξαναφέρω τον Άγγελο στον ΠΑΟΚ ;-)

kar είπε...

+πουλιά ο άγγελος είναι με το ένα πόδι στην ΠΑΕ Βέροια. Κάτι για κουμπαριά με αρβανιτίδη ακούγεται. Αν γίνει αυτό ο καρ ανταλλάσει διαρκείας ΠΑΟΚ με Βέροιας!!!
Λέμε τώρα...

Evripidis Themelis είπε...

νέα σελίδα ΣΟΚΟΛΑ:
http://sokolatenios.blogspot.com/
μπες δες και λιώσε!!!

+poulia είπε...

Παλικάρι Καρ, ξέρεις ότι δεν με συγκινεί ούτε ελάχιστα η ΠΑΕ Βέροια. Π.Α.Ο.Κ. ΣΕ ΛΕΩ...
Όσο για τον Άγγελο. Αλήθεια, ξέρεις σε ποια ομάδα αγωνίζεται ο Σκαρμούτσος;

kakkos17 είπε...

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Νόκ – άουτ ο Σκαρμούτσος
Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Νίκος Σκαρμούτσος. Βλέπετε ο 31χρονος επιθετικός υπέστη ρήξη πλαγίου συνδέσμου στην προπόνηση της Δευτέρας και σύμφωνα με τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη, θα πρέπει να κάνει αρθροσκόπηση.

Αυτό σημαίνει ότι ο έμπειρος στράϊκερ με θητεία μεταξύ άλλων και στον ΠΑΟΚ, θα μείνει περίπου ένα μήνα μακριά από τις υποχρεώσεις του Παναιτωλικού, ενώ πρόβλημα τραυματισμού (ελαφρύ διάστρεμμα) αντιμετωπίζει και ο Μπουσινάκης. Κατά τα άλλα, οι διοικούντες τον σύλλογο περιμένουν απάντηση από την ΕΠΟ, σχετικά με το αν ο Βανγκέλι λογίζεται ως κοινοτικός ή όχι, μετά τη συμμετοχή του με την εθνική ομάδα νέων της Αλβανίας.

4/10/2007

kakkos17 είπε...

palikari + dwsta olla kai fere agelo se paok. Kati peire to ayti moy pws ton plisiazei h gria kai aytos den poli psinetai alithevei ?

+poulia είπε...

Ένα πουλάκι(όχι +πουλάκι) με είπε ότι τον τελευταίο καιρό κινείσαι με αμάξι που ανοίγουν περίεργα οι πόρτες, είναι μόλις 1300cc, αλλά βγάζει πολλά άλογα. Επίσης, ότι το χρώμα του μοιάζει με αυτό της φωτιάς...
ΑΛΗΘΕΥΕΙ;

kakkos17 είπε...

Ax auta ta poulakia ta martiriarika.afou vgikan kai ipan kapos etsi tha einai.

+poulia είπε...

Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι λίγο να ζητήσω βόλτα...
Φαντάζομαι πως αν το προκαλέσεις θα πηγαίνει σαν κολασμένο...
...είσαι που είσαι και κακός...
από μακριά και αγαπημένοι!!!
(με το όχημα)