Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2007



ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/11 ΣΤΙΣ 13.00 ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤYΡΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. !!!


Φίλε του Π.Α.Ο.Κ. εσύ που δεν αντέχεις την αδικία και τον εμπαιγμό όλα αυτά τα χρόνια, εσύ είναι ιερή υποχρεωσή σου να βρεθείς την Κυριακή 25/11 και ώρα 13.00 στην Καμάρα ( πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο) για να διαδηλώσεις ειρηνικά αλλά συνάμα δυναμικά απέναντι σε όλους τους πολέμιους. Την Κυριακή χιλιάδες των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ενώνουμε τις φωνές μας και στέλνουμε το μήνυμα στην πολιτεία για όλα τα ζητήματα και κυρίως το θέμα της διαγραφής των χρεών ή της μεταβιβασής τους στα φυσικά πρόσωπα που τα δημιούργησανε.

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΩΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ 25/11 ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!

ΕΚΠΟΜΠΗ PAOK SUPPORTERS ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!!!

Σήμερα από τις 19.00-21.00 ειδικά μόνο για σήμερα θα είναι μέσω του Αθλητικού Μετρόπολις 95,5 η εκπομπή PAOK SUPPORTERS με θέμα το συλλαλητήριο των φίλων του Π.Α.Ο.Κ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25/11 και ώρα 13.00 στην Καμάρα. Θα σηζητηθούν όλα τα θέματα της αγαπημένης μας ομάδας και φυσικά τα νέα της μεγάλης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας όλων των φίλων του Π.Α.Ο.Κ. έτσι ώστε η ομάδα μας να έχει ισονομία και ίση μεταχείριση από τα κέντρα αποφάσεων αλλά και φυσικά να πληρώσουν τα χρέη αυτοί που τα δημιούργησαν και όχι ο Π.Α.Ο.Κ. Σήμερα λοιπόν 19.00-21.00 μην χάσετε την εκπομπή που θα έχει πολλές αποκαλύψεις και θα μπορείτε να την ακούσετε και ζωντανά σ όλο τον κόσμο και μέσω της ιστοσελίδας μας από το κουμπί πάνω πάνω (PAOK SUPPORTERS)

Δεν υπάρχουν σχόλια: