Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2007

oiparxoun logoi na eisai PAOK kai an nai pioi ?


"Δικαιούμασταν την ισοπαλία"
οβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Γιώργου Μπίκα είχαν οι άνθρωποι της Βέροιας. Στο τέλος του αγώνα δημιούργηθηκε πανδαιμόνιο στο χώρο των αποδυτηρίων από φιλάθλους της τοπικής ομάδας που είχαν συρρεύσει για να διαμαρτηρηθούν.
Τρίωρο αποκλεισμό της Εθνικής από οπαδούς ΠΑΟΚ
Τρίωρο αποκλεισμό της
Εθνικής από οπαδούς ΠΑΟΚ
φωτό 05/12/98
"Χρώσταγαν κάτι στον ΠΑΟΚ και έπρεπε να του το επιστρέψουν", "Να αγιάσει το χέρι του Παπαπέτρου στον αγώνα με τον Ολυμπιακό" ήταν τα πιο... κόσμια από αυτά που ακούστηκαν. Οι φίλοι της Βέροιας εξέφρασαν την αγανάκτησή τους και προς το κρατικό κανάλι: "Ασχολείστε μόνο με τους τρεις μεγάλους της Θεσσαλονίκης. Εμείς βρισκόμαστε στο περιθώριο".

Ολα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να απαγορεύσουν στους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης και στο τηλεοπτικό κανάλι να παρακολουθήσουν την συνέντευξη Τύπου. Οι μαινόμενοι φίλαθλοι προσπάθησαν να επιτεθούν και στον διαιτητή της συνάντησης, αλλά η επέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης απέτρεψε τα χειρότερα.

Τελικά, με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν. Ο Αγγελος Αναστασιάδης, τον οποίο αποδοκίμασαν έντονα οι οπαδοί της Βασίλισσας του Βορρά, τόνισε: "Η άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Δεν έγιναν πολλές φάσεις στις αντίπαλες περιοχές. Εκτός από τα γκολ, είχαμε ορισμένες καλές ευκαιρίες να διευρύνουμε το τελικό αποτέλεσμα. Η μείωση του σκορ από τη Βέροια μας άγχωσε με αποτέλεσμα στη συνέχεια να μην έχουμε ανάλογη απόδοση. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών. Αυτό τον καιρό η ομάδα έχει περάσει πολλά. Εκείνο που με ευχαρίστησε σήμερα είναι το γεγονός ότι το γήπεδο ήταν γεμάτο".

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της Βέροιας, Γιώργος Χατζάρας, επικέντρωσε τις δηλώσεις του στη φάση της ανατροπής του Νήρα: "Ηταν πέναλτι. Αν ο διαιτητής το έδινε τότε θα άλλαζε η μορφή του αγώνα. Ομως, τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να το αλλάξουμε. Κοιτάμε μπροστά. Κυνηγάμε σε όλα τα παιχνίδια τους βαθμούς και δεν κάνουμε επιλογές. Μας δημιούργησε πρόβλημα το γκολ που δεχθήκαμε στο τέλος του ημιχρόνου. Αν πηγαίναμε στα αποδυτήρια με την ισοπαλία τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Πάντως, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Δικαιούμασταν τουλάχιστον τον ένα βαθμό. Θα πρέπει να φτάσει σε όλους το μήνυμα, πως οι ακραίες καταστάσεις δεν βοηθάνε κανέναν".

Στο μεταξύ, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν πράξη τις εξαγγελίες τους και απέκλεισαν τα διόδια στα Μάλγαρα. Το μπλόκο κράτησε περίπου τρεις ώρες και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε τη στιγμή που πέρασε το πούλμαν με την αποστολή του ΠΑΟΚ. Ως εκείνη τη στιγμή οι φίλαθλοι του Δικεφάλου, δεν επέτρεψαν σε κανένα διερχόμενο αυτοκίνητο να περάσει. Ευτυχώς όμως, οι οδηγοί είχαν ενημερωθεί έγκαιρα και προτίμησαν τον παρακαμπτήριο δρόμο για να αποφύγουν την ταλαιπωρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: